Andre siger...

"GOD. Hun har været rigtig god til at forklare tingene, så man forstår det ordentligt, og hun er kommet med gode råd til at håndtere "de svære situationer" man kommer i når det ikke er "hverdag"

Karina, 38 år · Sommerboost 2018

"Suverænt god. Hun giver dig glæde af dig selv, og når man er færdig med at tale med hende, så bliver man bare glad."

Silvia, 57 år · Sommerboost 2018

"FANTASTISK! Jeanette har været super god til at forklare og til at sætte ord på virkligheden. Hun vejleder en til at få øjnene op, ved at sætte tingene op på en måde så man kan genkende sig selv."

Marika, 22 år · Sommerboost 2018

"Hun har været rigtig dejlig naturlig og troværdig - man føler at hun selv har været samme sted med de samme problemer som en selv. Godt at hun kommer med mange eksempler fra sin egen hverdag."

Jytte, 51 år · Sommerboost 2018

"Meget ærlig og oprigtig - fortalt om egne oplevelser. Hun har været i stand til at håndtere individuelle behov. Ingen er blevet udstillet."

Berit, 40 år · Sommerboost 2018

“Jeanette har hjulpet mig på vej til en ny og bedre livsstil. Hun har været med til at gøre, at jeg endelig kan droppe at prøve en ny kur hver uge og i stedet leve livet med det jeg elsker, dog i de rette mængder. Jeanette har altid været klar med gode råd og godt humør, hun har været en kæmpe hjælp og stor inspiration for mig.” 

Trine, 20 år · Kickstartsforløb