Hjemmelavet knækbrød, er det mon forbudt eller tilladt???

I dag har jeg bagt de skønneste knækbrød! Vi skal have suppe til aftensmad, og de er bare SÅ gode til suppen. Børnene elsker også at få dem med i madpakken!

MEN er de mon forbudte eller tilladte, hvis man godt vil tabe sig?

Det skal jeg fortælle dig – DE ER TILLADTE!

For at komme ud af et dårligt spisemønster med overspisninger eller trøstespisninger, så er du nødt at droppe kurmentaliteten og restriktionerne først. Og så øve dig i at spise intuitivt. Lyt til din krop.

Intuitiv spisnings 4 principper:

1. Spis når du føler ægte sult og stop når du er mæt (ikke overmæt).

2. Håndter dine følelser på andre måder, end ved at spise.

3. Tillad dig selv at spise al slags mad (intet er forbudt).

4. Spis varieret, groft og masser af grøntsager.

OG skulle du have lyst til at lave de her dejlige knækbrød, så kommer opskriften her:

1 dl hørfrø

1 dl sesamfrø

1 dl græskarkerner

1 dl solsikkefrø

1 dl speltflager eller havregryn

1 1/4 dl olie

2 dl vand

1 tsk salt

1 tsk bagepulver

Det hele røres sammen og rulles ud mellem to ark bagepapir. Tag det øverste ark bagepapir og skær dejen i firkanter med en dejskraber.

Bages i 15-20 minutter ved 190-200 grader.

Der bliver til 2 bageplader i denne portion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *