Et forløb hos mig er ikke en slankekur
- det er en livsstilsændring.

Du bliver holdt i hånden og guidet over på
en sundere og mere selvkærlig sti.

Da jeg både er Kostvejleder og Madmentor er det vigtigt for mig, at hjælpe dig til at træffe sunde valg, men også at sikre at du slipper restriktionerne, overspisning, trøstespisning og andre hensigtsmæssige spisemønstre.

Vi vil også arbejde med din kropsopfattelse og sult- og mæthedsignalerne som din krop sender.
Jo bedre dit forhold er til din krop – des bedre og mere naturligt forhold har du til din mad.
Du vil samtidig få vejledning og anbefalinger i forhold til kost og kosttilskud. Så med andre ord arbejder vi med 2 primære ting: din kost og dit mindset omkring din kost og din krop.

Møderne er inkl. vejninger hvis det ønskes. Det er ikke sikkert at et vægttab er dit mål med forløbet – måske er det blot at spise flere grøntsager og generelt leve sundere, så er der selvfølgelig ingen grund til at stige på vægten. Det kan også være, at du har et anstrengt forhold til en vægt og bare ikke har lyst til at blive vejet. Det er helt frivilligt – blot et tilbud. For nogen er det godt og for andre er det ikke.

1:1 forløb

Gruppeforløb

Workshops

Andre siger


 • Berit, 40 år
  Deltager på Sommerboost 2018

  "En livslang "kur" er forbi. Forløbet på Sommerboost har forandret mit forhold til mad, til motion og til mig selv generelt. Det er en investering i en sundere fremtid. Enkelt og håndgribeligt, samtidig i et lukket forum med søde piger i samme forløb. Plads til forskellighed og fortrolighed. Jeanette får mine varmeste anbefalinger"

 • Ulla, 46 år
  Deltager på Sommerboost 2018

  "Suverænt god. Hun giver dig glæde af dig selv, og når man er færdig med at tale med hende, så bliver man bare glad."

 • Jytte, 51 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "Kan varmt anbefale Sommerboost! For første gang har jeg fundet noget der virker for mig. Tingene bliver forklaret godt, det er noget man kan bruge i hverdagen. Tror at det ikke slutter nu, men at jeg kan bruge værktøjerne fremover. Fantastisk kursusleder, dejlig gruppe :O)"
 • Marika, 22 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "Jeg kan helt klart anbefale et forløb hos Jeanette. Hun er super jordnær og formår at møde dig hvor du er. Hun har en super måde at undervise på. Hun får dig til at føle at du ikke er alene og gør at du kan se tingene fra en helt anden synsvinkel."
 • Karina, 38 år
  Deltager på Sommerboost 2018

  " Jeg er så glad for at jeg meldte mig til dit Sommerboost. Det er fedt at have fået et mere normalt forhold til mad - og blive så meget sundere og oveni er min familie også blevet sundere. Og jeg har tabt mig, som jo egentlig var derfor jeg meldte mig til i første omgang.

  Jeg vil klart anbefale det til alle.

  TAK FOR DIG :o)"

 • Silvia, 57 år
  Deltager på Sommerboost 2018

  " Jeg er så glad for at jeg meldte mig til dette projekt. Det har ikke været spild af tid, og man får så mange gode ting med sig. Hvis der bliver flere hold af den slags, så er jeg klar til det. Specielt fordi man møder en glad og positiv leder! Jeg er blevet en anden person."