Som Madmentor hjælper jeg mennesker, der kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed. Jeg vejleder mine klienter i, at turde være i deres følelser og håndtere virkeligheden, som den er - i stedet for at styre mod køleskabet. De fleste har cuttet forbindelsen til deres krop og spiser ud fra deres tanker. Jeg hjælper med at genskabe kontakten mellem kroppen og hovedet, så den naturlige intuition igen kan give information om sult, mæthed, stress og træthed.

Jeg tilbyder desuden kostvejledning og rådgivning til overvægtige som ønsker at tabe sig (uden at det bliver en slankekur!!!) samt til personer der generelt ønsker at få en bedre livsstil og spise sundere.

Personlig erfaring

Jeg har selv i mange år været meget utilfreds med min egen krop, og har følt at jeg burde tabe mig mindst 5 kilo før at jeg var "god nok".
Denne evige utilfredshed har ført til et utal af slankekure og bootcamps. Restriktioner og overspisninger. Svingende vægt.

I 2016 valgte jeg at tage på Madmentor uddannelsen for at, engang for alle, gøre op med denne kropsutilfredshed. Mit mål var nu anderledes end tidligere - denne gang ville jeg ikke tabe mig, men i stedet kunne kigge i spejlet og være tilfreds med mit spejlbillede.

I dag har jeg et bedre selvværd og ved at et godt forhold til min krop er vejen til et naturligt forhold til mad.

Min motivation for at spise sund mad og dyrke motion er nu, at blive sundere og stærkere. Før i tiden har min motivation altid været at tabe mig - og det er ikke selvkærligt.

Erfaring

I 2017 åbnede jeg op for klienter på mit hjemmekontor i Brande, hvor jeg afholder 1:1 sessioner. Derudover afholder jeg kurser og workshops. 

Du finder mig også som Daglig leder i LOOP Fitness Brande. 

Uddannelser

 • 2018
  Kostvejleder med speciale i vægttab
  At work
 • 2017
  Madmentor
  Sofia Manning & Marie Steenberger

Tidligere deltagere på Sommerboost:


 • Silvia, 57 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "Suverænt god. Hun giver dig glæde af dig selv, og når man er færdig med at tale med hende, så bliver man bare glad."
 • Karina, 38 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "GOD. Hun har været rigtig god til at forklare tingene, så man forstår det ordentligt, og hun er kommet med gode råd til at håndtere "de svære situationer" man kommer i når det ikke er "hverdag"
 • Marika, 22 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "FANTASTISK! Jeanette har været super god til at forklare og til at sætte ord på virkligheden. Hun vejleder en til at få øjnene op, ved at sætte tingene op på en måde så man kan genkende sig selv."
 • Jytte, 51 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "Hun har været rigtig dejlig naturlig og troværdig - man føler at hun selv har været samme sted med de samme problemer som en selv. Godt at hun kommer med mange eksempler fra sin egen hverdag."
 • Ulla, 46 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "Jeanette har især været god som vejleder, og jeg synes vi har fået mange guldkorn med til evigt eje."
 • Berit, 40 år
  Deltager på Sommerboost 2018
  "Meget ærlig og oprigtig - fortalt om egne oplevelser. Hun har været i stand til at håndtere individuelle behov. Ingen er blevet udstillet."