Ude godt, men hjemme bedst

Jeg er  lige kommet hjem igen efter 10 dejlige feriedage i Toscana. Det har været en skøn ferie, hvor jeg har nydt en masse lækker mad og vin…

Helt ærligt, så elsker jeg at være på ferie, men jeg elsker virkelig også at komme hjem igen. Hjem til mit eget køkken, min køkkenhave, min røremaskine og min foodprocessor.

Der er ingen tvivl om, at jeg har det rigtig godt med selv at lave maden, for så ved jeg at børnene kan tåle det. Det er altid meget grænseoverskridende at sidde på en restaurant og håbe på, at tjeneren og kokken har forstået budskabet og alvoren i drengenes allergi.

Desværre kunne de på campingpladsen ikke tilbyde mælkefri is nogle steder. Jeg er sikker på, at de bare siger, at der er spor af mælk i, for at helgardere sig. Ærgerligt når man står med en dreng på 6 år, der ville elske at få en is. Men der var heldigvis en dejlig stor COOP butik udenfor campingpladsen, som havde et stort udvalg af sojabaseret is, som vi købte i stedet for. Det var et stort hit!

Efter en skøn ferie hvor jeg har spist og drukket lige hvad jeg havde lyst til, så trænger jeg til at få noget struktur og faste rammer igen nu når jeg er hjemme. Det trænger hele min fordøjelse til.

Derfor starter jeg i dag med 3 måltider om dagen.

3 måltider om dagen er en fantastisk metode til at få styr på sit madindtag. Jeg er i den heldige situation at jeg stadig har ferie i denne uge, uden nogle særlige planer andet end hygge med min familie. Derfor har jeg tid til at kræse om min mad, og gøre det ekstra lækkert.

Det gode ved at spise 3 måltider om dagen, er at jeg kan komme al småspiseriet til livs, og bedre mærke efter på min sult og mæthed.

Hvad gør du for at komme ind i dine rutiner igen, når du kommer hjem fra ferie?

Kærlig hilsen

Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *