Yndlingsmaden of all times – hurtigt, nemt og sundt!

Der er flere, som har spurgt mig hvor mine yndlings opskrifter bliver af inde på bloggen. Jeg har haft ret travlt siden sommerferien sluttede, så det har jeg bare ikke nået. ;o)

Men i skal ikke snydes, så her kommer mit absolutte favoritmåltid: en Greenie!!!!

Det er så simpelt et måltid, at jeg ikke er sikker på man overhovedet kan kalde det for en opskrift, men det er altså min yndlings for tiden.

Det er nemt, hurtigt, smager fantastisk og kan varieres lige så meget som din fantasi tillader det. Det bedste er, at det mætter meget og længe.

I morges skulle det gå meget hurtigt, da vi skulle tidligt ud af døren. Så det blev til en frossen banan, frossen spinat og nogle frosne blåbær. Det skal køre i rimeligt lang tid i foodprocessoren – i hvert fald 5-10 minutter, så det får en blød og lækker konsistens. Og så lige en nektarin i tern ovenpå, det er altid dejligt at der er lidt at tygge på.

Jeg har et par skuffer i fryseren, som er fyldt med frossen frugt og grønt, så jeg hurtigt kan smide noget i min foodprocessor. Med hensyn til toppings så er det meget forskelligt hvad jeg bruger, men oftest vælger jeg nogle bær (fx blåbær, jordbær, hindbær) og nødder (fx mandler, valnødder, cashewnødder) samt et drys gurkemeje.

Gurkemeje er et naturligt anti-inflammatorisk stof, så jeg er storforbruger af det.

Så hvis du ikke allerede er hoppet med på greenie-bølgen, så prøv det. God appetit ;o)

Kærlig hilsen

Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *